WE ARE HIRING | BIG BOSS ON-LINE

Boss on line

On-Line Marketeer?

Iemand die niet alleen bereid is verandering teweeg te brengen, maar dit ook doet. Iemand wiens hart brandt voor betere koffie en een betere wereld. Een multi-talent met grote dromen. Een baricadebestormer met een witte duif op zijn of haar schouder… sorry ik liet me even gaan.

Ter zake. Ken je Moyee nog niet? Moyee is een playfully provocative koffiemerk dat ’s werelds eerste FairChain koffie lanceert. We zijn een social enterprise van de toekomst – net beloond met de social enterprise award 2017

We ontketenen een revolutie in de koffiewereld en daar hebben we hulp bij nodig! Hier een kort clipje wat we doen:

animatie

 1. De functie

Je doel is de Moyee movement te laten uitgroeien richting world domination. Je hebt een diepgewortelde interesse voor wat onze klanten* beweegt tot het online aanschaffen van koffie. Dit gaat langs de cirkel van komen, kijken, kiezen, klikken en terug komen. Dit vraagt om analytisch denkvermogen, technische affiniteit, gevoel voor (onze) stijl, salesdrive en toch bovenal liefde voor de klant aka Moyeesta!

Onze nieuwe held is owner van de webshop, zorgt voor nieuwe online partnerships en affiliates, onderhoudt Adwords en zit bovenop de content. Je bent een echte community bouwer!

*Onze klanten, wie zijn dat eigenlijk? Iedereen waarvan jij denkt dat ze worden aangesproken door radicaal goede koffie met radicale impact.

 1. Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor:

 1. Webshop
  Je zorgt voor een goed converterende webshop. Dit betekent dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van UX en alles wat er aan de achterkant van een webshop (Woocommerce) gebeurt. Je bent in staat deze inzichten op gestructureerde wijze toe te passen op onze webshop.
 2. Online partnerships
  Doordat je goed gevoel hebt voor wat onze fans willen en waar ze rondhangen ben je in staat om partnerships aan te gaan die tot meer traffic en sales leiden. Zeker weten dat de partners die je uitkiest ook leuk zijn om voor te stellen aan onze community. Collaboration of like minded brands noemen we dat.
 3. Adwords – Twitter – Facebook-Instagram advertising
  Je weet welke ad’s het best converteren en bent in staat het creatief team zo te briefen dat ze de content opleveren die jij voor ogen hebt. Vervolgens zit je met een grote glimlach op je gezicht naar stijgende grafiekjes te kijken.
 4. Content
  Het schijnt dat we niet het enige koffiebedrijf zijn op deze mooie wereld. Vandaar is het nogal belangrijk dat mensen ons kunnen vinden als ze op zoek zijn naar een bakkie radicaal goede koffie. Relevant content is daarvoor cruciaal. Gelukkig hebben we genoeg te vertellen. Maak er wat van. Natuurlijk weet je van alles over SEO gedoe.
 5. Moyeesta’s
  Wat we doen doen we samen. We zoeken naar medestrijders. Moyeesta’s noemen we die. We zijn ervan overtuigd dat er in iedereen een radical schuilt. Waarom zou je niet met de simpele keus voor wat je eet, drinkt, koopt een bijdrage willen leveren aan een toffere wereld. Jij helpt mee aan het bouwen van dit netwerk aan strijders Every sip counts.

 

 1. Functie-eisen Vaardigheden/verantwoordelijkheden

Persoonlijkheid:

Je bruist en bubbelt van de Moyee values. Dat betekent ongeveer het volgende: je bent een tikkie revolutionair, je zegt zeker 10 keer op een dag: ‘I’ll take care of that’ en regelt het dan ook, je bent seriously playfull en een tikkie provocatief. Daarbij heb je een natuurlijke afkeer voor half werk en bijvoorkeur een passie voor wasberen of een collectie bijzondere bijen op je balkon.

Ervaring:

 1. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met webshops (woocommerce) en aansturen van back end developer. De front end heb je zelf onder de knie
 2. Je hebt ervaring met budget verantwoordelijkheid
 3. Je hebt ervaring met het zelfstandig formuleren van een online strategie.
 4. Samen werken met een aansturen van een team is your second nature.
 5. Ervaring met vertalen van kernwaarden in alles wat we doen, goede algemene marketing (blurp) kennis is handig

Vaardigheden:

 1. Bent gewend met dashboards te werken waarmee wat we doen meten
 2. Groeikraak ervaring zou mooi zijn. Denken- Testen -Doen.
 3. Je kan lekker uit de voeten met Google Analytics (als het goed is heb je al een google certifcaat).
 4. Je werkt gestructureerd en snel.
 5. Je werkt datagedreven, filosofen hebben we genoeg.
 6. Je kan behoorlijk goed koffiezetten.
 7. Je bent nauwkeurig.
 8. Je enige minpunt is dat je misschien té perfectionistisch bent (als je dit vertelt ben je af).
 9. Je bent zeerrr zelfredzaam. Getting things done
 10. En aardig. Vooral dat.

Ben jij onze messias, de brenger van het licht? Durf jij het aan om in het geweld van een hardgroeiende start-up deze rol op je te nemen?

Flessenpost kan naar kathleen@moyeecoffee.com. Text voor balonvaart- of glow in the dark minigolf verzoeken naar: 0651056894

 

Comments are closed.