WE ARE HIRING | Jr. Account Manager B2B

MoyeeTeam_V1

 

 

 

 

 

 

Leve de revolutie!

We zetten de koffiewereld op zijn kop en daar kun jij deel van gaan uitmaken.

Wij zijn opzoek naar een

Jr. Account Manager B2B

Moyee is een playfully provocative koffiemerk dat ’s werelds eerste FairChain koffie lanceert. We zijn een social enterprise van de toekomst – en door Vrij Nederland verkozen tot Radicale Vernieuwer van het jaar.

We ontketenen een revolutie in de koffiewereld en daar hebben we hulp bij nodig! Hier een kort clipje wat we doen:

Untitled-1

 

 

 

 

 

 

De functie

Tja, iedereen wil die koffie natuurlijk wel op kantoor of in zijn koffiebar. Maar nadat onze sales tijgers de eerste stap gezet hebben, hebben we iemand nodig die zorgt dat de klant in een heerlijk gespreid bedje terecht komt. Eerst bouw je een basis relatie op en zorgt dat de klant weet hoe hij maandelijks aan zijn koffie komt. Hassle free. Over het de gehele klanten portfolio breng je structuur aan in dit proces. Je zorgt dat je beetje bij beetje alles van hem te weten komt en de informatie verwerkt in het CRM systeem. Zodra je de klant een beetje kent wordt het tijd om eens even een bakkie bij hem/haar te gaan doen. Wat je nog meer voor leuks bij de klant kan doen? Zeg jij het maar, het is jouw koffie feestje. En als je dat feestje een beetje leuk aankleedt (slingers, ballonen, lekker blokje kaas erbij), dan wil die klant je vast in contact brengen met bevriende bedrijven die onze koffie revolutie willen steunen. In het begin pak je die samen met het sales team op, maar zodra je er een beetje inzit kop je ze vast zelf in.
En die sales tijgers moeten ook af en toe even in hun hok geschopt worden. Doordat je het leuk vind om een CRM systeem te implementeren en daar alles van wilt weten, ben je in staat om structuur aan te brengen in de maandelijkse sales processen. Je presenteert de cijfertjes en bent assertief genoeg om de conclusies naar het team te brengen.
Bij deze baan hoort ook de rol van hoofd redacteur van de B2B nieuwsbrief. Je hoeft niet alles zelf te schrijven, maar je zorgt wel dat het geheel gepubliceerd wordt en de juiste klanten bereikt.
En dat doe je allemaal in 32 uur. Want dan blijft er iedere week 8 uur over om buiten de vakjes te kleuren. Wat hebben die prutsers van Moyee nou eigenlijk echt nodig? Vertel het ons maar in je motivatie brief!

Wat bieden we jou?

  1. Hands on ervaring en de mogelijkheid mee te groeien met een veel belovend bedrijf
  2. Werken in extreem inspirerende omgeving. Samen veroveren de koffie wereld.
  3. Een salaris dat past bij een start-up
  4. En ja: de hele dag radicaal goede koffie.
  5. Vrijheid om je eigen ideeën te ontplooien

Jouw eigenschappen

Persoonlijkheid

Je bent iemand die niet zomaar Ja op alles knikt, want je denkt altijd een stap vooruit. Maar Nee is geen mogelijkheid. Je gaat tot het uiterste om je resultaat te behalen. Je bent zeer proactief en natuurlijk ben je helemaal gek van koffie. Je houdt je altijd aan je afspraken. Jij voelt je verantwoordelijk voor de zakelijke klanten van Moyee Coffee. Je bent outgoing genoeg om een warme band met klanten op te bouwen, maar structureren en analyseren zit ook in je bloed. Het belangrijkste van alles: je bent een onwijs toffe peer.

Kennis

  1. Iets commercieels gestuurd op minimaal HBO niveau zou lekker zijn
  2. Je hebt 2 jaar ervaring in operationele en/of sales omgeving
  3. Je kan in Excel meer dan alleen je boodschappenlijstje maken
  4. je bent een koffie geek en werkt al jaren voor je lol als barista
  5. Je kent minimaal 10 Bob Ross kleuren uit je hoofd.

En nu?

Mail je CV, motivatiebrief, je gedicht of je zelfgebakken taart voor 2 augustus naar ewoud@moyeecoffee.com
Of kom langs op kantoor, als je durft ;) Ewoud is inmiddles weer terug van het WK Paalzitten.

Comments are closed.