WE ARE HIRING | Stage sales B2B

MoyeeTeam_V1

Yep, iedereen wil wel Moyee Coffee op kantoor of in zijn koffiebar. Maar sommige mensen weten dit zelf nog niet. That’s where you come in!
Je gaat samen met ons je eigen doelgroep bepalen en je zorgt er maar voor dat je na 2 weken hier aan de bel kan trekken omdat je een “sale” hebt! (Zou kunnen dat je dan ook een glaasje naar “niet-al-te-veel keuze” moet drinken).

 

Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande klanten. Wat je nog meer voor leuks bij de klant kan doen? Zeg jij het maar, het is jouw koffie feestje. En als je dat feestje een beetje leuk aankleedt (slingers, ballonen, lekker blokje kaas erbij), dan wil die klant je vast in contact brengen met bevriende bedrijven die onze koffie revolutie willen steunen. In het begin pak je die samen met het sales team op, maar zodra je er een beetje inzit kop je ze vast zelf in.

SALES TIJGERS ZIJN OOK MAAR AGRESSIEVE GROTE POEZEN

True, true, geen muren in ons kantoor; iedereen zegt wat hij/zij denkt te moeten zeggen en geen grap wordt achtergehouden. Een open cultuur waar iedereen van elkaar houdt, maar tegelijkertijd iedereen tegen elkaar zegt wat zij verprutst heeft.
En dit allemaal in 36 uur. Poeheé! :) Er blijft namelijk 4 uur per week over om buiten de vakjes te kleuren. Wat hebben die prutsers van Moyee nou eigenlijk echt nodig? Vertel het ons maar in je motivatie. En maak/doe het!

Persoonlijkheid
Je knikt niet zomaar op alles “ja”, want je denkt altijd een stap vooruit; toch behoort “nee” niet tot de mogelijkheden. Je gaat tot het uiterste om je resultaat te behalen. Je bent irritant pro-actief en natuurlijk ben je een coffee nerd in Fashionista clothing.
Je houdt je altijd aan je afspraken. Komt niet een half uur te vroeg werken, maar je vouwt zeker niet om 16:55 je laptop dicht!
Jij voelt je verantwoordelijk voor een deel van de zakelijke klanten van Moyee Coffee, because you are! Je bent outgoing genoeg om de band met onze klanten te versterken en hebt genoeg tijd om mee te gaan naar borrels en/of feestjes.
Het belangrijkste van alles: je bent een onwijs toffe peer/peerin.

Kennis:
1. Iets commercieels gestudeerd op minimaal HBO niveau zou lekker zijn
2. Je kan in Excel meer dan alleen je boodschappenlijstje maken
3. Iets van koffie afweten is top, maar dit kan ook in 20 weekenden geleerd worden.
4. Je kent minimaal 10 Bob Ross kleuren uit je hoofd.

Wat bieden we je?

1. Hands on sales ervaring
2. Werken in extreem inspirerende omgeving. Samen veranderen we de koffie wereld.
3. Mega veel contact met vreemde, enge, vaak oudere mensen
4. Een vergoeding waar je U tegen zegt, (of Ah..)
5. En ja: de hele dag radicaal goede koffie.
6. Vrijheid om je eigen ideeën te ontplooien
7. Af-en-toe huilmomentje om bij te komen.
8. Flexible playground

En nu?

Mail je CV, motivatiebrief, je gedicht of je zelfgebakken taart voor het eind van volgende week naar bart@moyeecoffee.com. Of kom een vrijdagmiddag rond 16:30 uur langs bij ons kantoor voor een gezelligere kennismaking!

Comments are closed.